Спільний проект Шпиківського ліцею і МХП Громаді “Комфортні умови для навчання учнів у Шпиківському ліцеї”

Щодня педагогічний колектив Шпиківського ліцею докладає зусилля для створення сприятливих і комфортних умов для учнів у шкільний час. Для нас дуже важливо, щоб дитина почувала себе у безпеці й отримувала лише позитивні емоції від навчання.

Завдяки участі у проекті “Час діяти, Україно!” ми маємо змогу створювати зручні умови навчання кожному учню в класі, що сприяє засвоєнню нових знань.

Освітлення в шкільному класі – один з ключових чинників, які впливають на якість навчання. Від нього залежить настрій і самопочуття учнів. Встановлене якісне освітлення дозволяє дітям зосередитись на навчанні, а також зняти навантаження на очі. Завдяки заміні освітлення учні нині навчаються у кращих умовах: світло не мерехтить, освітлення абсолютно рівномірне, приємна атмосфера для навчання.

Складно уявити навчальний процес в школі без парти. За допомогою проекту наші два класи обладнано сучасними шкільними партами, які вміють “рости”. Витягується вгору дитина – а разом з нею і навчальний стіл та стілець. Спеціальний механізм дозволяє легко подовжувати ніжки меблів у міру зростання учня. Це зручно, безпечно та комфортно і вистачає на весь період навчання в школі. Також оновлено столи і стільці учительські.

Участь у проекті оновила шкільний простір у класах, що мотивує учнів навчатися. Педагогічний колектив, учні і батьки Шпиківського ліцею вдячні МХП Громаді за втілення нашого проекту “Комфортні умови для навчання учнів Шпиківського ліцею”.

Попередній запис
Наступний запис

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *